× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
vehtia0255
13 октомври 2011

и при мен е така ама тия админи си малчат нищо не казват (dull)

Perpetuum
29 ноември 2011

както се казва в такива случаи- "да ви имам проблема..." емотикона

sukrovi6ta
06 януари 2012

Ne moga da si podtvurdq e-maila molq vi za pomo6t!Blagodarq predvaritelni!!!емотикона

nasko-basko
10 януари 2012

Същият проблем и при мен не изпраща e-mail за активацията. Моля оправете проблема

A_F_R_O_D_I_T_A
17 януари 2012

20 пъти потвърждавам мейла си , но в него нищо не получавам,защо? Знам си паролата след като влизам в пощата си.

infernal
25 януари 2012

В моята дясна страна на профила ми няма каре със заглавие E-Mail потвърждение! И въпреки това,немога да поканя приятел на табла,нито той да ме покани мен... Може ли някой да ми помогне?

naydeen84
27 януари 2012

емотикона

kristiqn_pi
24 май 2014

приятелите са ми на линия а аз неги виждам, опрайте си хамавия бъг ве админи шивани

stankohake
02 юни 2014

когато игра белот не мога да напиша нищо в чата показва ми че емайла ми не е активиран ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен емотикона

IvanVelev
24 юни 2014

как да си активирам емаила емотикона

pami-pami
29 юни 2014

и аз не мога да потвърдя е-мейла си!!!!Помогнете ми!!!Моля ВИ

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах